Mässguide – Malmö

Mässguiden – din hjälp inför Seniorfestivalen i Malmö

Det kan vara svårt att överblicka allt som händer på en festival och det är lätt att man missar något som man vill se eller uppleva. Med hjälp av mässguiden kan du planera ditt besök och försäkra dig om att inte gå miste om något. I den står allt du behöver veta om festivalen, samtliga utställare, alla aktiviter och workshops och en massa annat läsvärt.

Bläddra i den digitala versionen av Mässguiden 2024 nedan.

Med reservation för eventuella ändringar i scenprogram och utställarlista.

Våra öppettider & biljetter!

Vill du spara tid ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften på, du undgår kön och kommer fortare in på festivalen.

Detta händer på våra scener!

Ett populärt inslag på Seniorfestivalen är våra föreläsningar på scen. Många välkända profiler behandlar ämnen som rör allt från resmål och andra nöjesbetonade föredrag till personlig utveckling.

Aktiviteter på plats!

På våra festivaler får du massor av inspiration, tips, goda råd och nya idéer. Du kan också ta del av olika erbjudanden, roliga prova-på-aktiviteter och tävlingar med riktigt fina priser.

Se alla våra utställare här!

På Seniorfestivalen finns en bred skara utställare inom många olika områden; Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Nästa festival börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder