Träffa våra profiler

Kända ansikten på Seniorfestivalen!

Ett mycket uppskattat inslag på våra festivaler är de aktuella personer som föreläser och pratar på Stora scenen och Seminariescenen. Här hittar du många välkända profiler och utställare som behandlar ämnen som rör allt från resmål och andra nöjesbetonade föredrag, till personlig utveckling, inspiration och intressanta diskussionsämnen.

Profilerna för 2024 uppdateras efter hand. Håll utkik!

Li Pamp

Tv-programledaren och antikexperten Li Pamp gästar Seniorfestivalen 2024.

Li har tidigare arbetat vid Stockholms Auktionsverk och är expert på antikviteter och kulturarv samt brinner för historia och hållbart samhällsbyggande. Li Pamp har nyligen utsetts till ny vd för Hantverkarna Stockholm och Hantverkarnas riksorganisation.

Henrik Widegren

Henrik Widegren är öron-näsa-halsläkare och foniater vid Skånes Universitetssjukhus. Han är medlem i panelen i SVT:s Fråga Lund och skriver krönikor för Dagens Medicin. Efter att ha studerat hur skratt och glädje påverkar vår hälsa och välmående är han slutsats: Humor ska vi ta på högsta allvar!

Henrik kommer även att ta med sin gitarr. Och har vi otur kommer han att sjunga några sånger.

Linda Rapp

Seniorfestivalens ständiga konferencier sedan 2009. Ett energiknippe utan dess like och oerhört nyfiken. Hon presenterar våra scenprofiler, hon ställer frågor och samtalar med dem men hon underhåller också besökarna med både sin saxofon och sin röst i diverse genre, allt från visor, pop, rock, disco och gamla godingar.

Dag: alla dagar på Seniorfestivalen
Tid:
Var: Stora Scenen

Shama Persson tröttnade på frånvaron av äldre modeller i media och startade modellagenturen Golden Age Models. Sedan dess har uppdragen strömmat in och antalet modeller stadigt ökat. Foto Elisa Sanvito

Golden Age Models hade modevisning på stora scen varje dag!

Dag: Alla dagar på Seniorfestivalen
Tid: 
Var: Stora Scenen

GABBA gör rock av ABBA!

GABBA är bandet som endast spelar ABBA-låtar så som till exempel legendariska Ramones kunde ha gjort det. 20 ABBA-låtar har fått ikläda sig skinnjackor och distade gitarrer.

Dag: Onsdag 2 oktober
Tid: 17.00-17.30 samt 18.10-18.40
Var: Stora Scenen

Köp din biljett idag – klicka här!

Seniorfestivalens samarbetspartners och sponsorer