Seniormässan – mässan för den aktive senioren

Varmt välkommen att inspireras!

Seniormässan är Sveriges största mässa för dig som vill leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen. Här får du träffa det största antalet utställare med det mest varierande utbudet av kvalitetsprodukter och erbjudanden. Här finns utställare inom många olika områden; Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Du kan prova på och uppleva flera aktiviteter samt lyssna på det mest fullmatade scen- och seminarieprogrammet. Många av våra besökare kommer hit för att hämta inspiration, ny kunskap och få goda råd. Kanske hittar du en ny hobby, din drömresa, får råd inom bank, juridik eller hälsa, hjälp med din tekniska utrustning eller ett gott skratt från underhållningen på scenen.

Här finns något för alla smaker!

Välkomna till en mötesplats som skapar nya möjligheter och vidgar vyer!
Så här skriver Kvällsposten om Seniormässan i Malmö 2017:

"Den första Seniormässan i Malmö arrangerades 2013 och har sedan dess vuxit för var år, både vad gäller utställare och besökare. Under tre dagar deltar omkring 150 utställare med erbjudanden om allt från kropp och hälsa till nybyggda lägenheter för 55+:are.”

Läs hela artikeln här: KvällspostenSydsvenskan var på plats när första mässan slog upp 2013:

"Det är en åldersgrupp som ökar i antal och det finns mycket forskning och utveckling inom det här området. Vi vill samla erbjudanden och trevliga saker och kombinera det med vetenskap som allmänheten kan ta del av.”

Läs hela artikeln här: SydsvenskanLokala Limhamnstidningen skriver bl a detta om Seniormässan:

"Det är ett fullspäckat program på mässans scenområde och i seminarielokalen. Dessutom satsar flera av utställarna på korta föreläsningar i sina montrar."

Läs hela artikeln här: Limhamnstidningen