Hitta till mässan

Välkommen till Arcushallen i Luleå!

Arcushallen är en idrottshall i Karlsvik utanför Luleå, vilken invigdes 25 februari 1986. Arcushallen är en av Europas största anläggningar för inomhusaktiviteter. Hallen är flexibel vilket gör det lätt att förändra dess utseende vid arrangemang som till exempel mässor, konserter eller idrottsevenemang.

Hitta rätt direkt

Arcushallen
Arcusvägen 61
975 94 Luleå

Användbara länkar:
Arcushallen
LLT hemsida

Detta händer på våra scener!

Ett populärt inslag på mässorna är våra föreläsningar på scen. Många välkända profiler behandlar ämnen som rör allt från resmål och andra nöjesbetonade föredrag till personlig utveckling.

Våra öppettider & biljetter!

Vill du spara både tid och pengar ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften på och att fortare komma in på mässan.

Aktiviteter på mässan!

På våra mässor får du massor av inspiration, tips, goda råd och nya idéer. Du kan också ta del av olika erbjudanden, roliga prova-på-aktiviteter och tävlingar med riktigt fina priser.

Se alla våra utställare här!

På Seniormässan finns en bred skara utställare inom många olika områden; Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Nästa mässa börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder